VILKÅR OG BETINGELSER

BETALING

Vandret modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB samt via PayPal. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Vandret bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

LEVERING

Vandret leverer på alle hverdage, med ordrer indgået inden kl. 12.00

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

 Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen eller fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden uhensigtsmæssig adfærd.

Det er derfor nødvendigt, at du følger de oplyste anbefalinger på www.vandret.eu/faq, som vejleder om korrekt brug og vedligeholdelse af produktet, herunder anbefales, at der kun påfyldes postevand i vandflaskerne og der må ikke fyldes kuldioxid (CO2) i Vandret vandflasker, da det kan skade vandflaskerne. Misligholdes en vare i forhold til anvisningen, vil det opfattes som fejlagtig brug eller anden uhensigtsmæssig adfærd, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten. Ydermere frasiger vi os ansvar for beskadiget genstande grundet misligeholdelse af Vandret produkter. 

Vandret vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering eller reklamation rettes henvendelse til: info@vandret.eu

HUSK at vedlægge kvittering.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, bedes der sendes bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb via. mail: info@vandret.eu

 

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter ordren er modtaget.

 

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@vandret.eu, hvor kvittering skal vedlægges. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, ved ibrugtagelse.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet yderligere, end beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

BEHANDLING AF PERSONDATA 

Leverandøren behandler alle persondata i overensstemmelse med den danske lovgivning om persondatabeskyttelse, som er baseret på EU­-regler.

Alle data opbevares og behandles hos leverandøren selv og på servere hos Leverandørens valgte samarbejdspartnere, der arbejder inden for rammerne af Betingelserne. Personoplysninger eller øvrige kundeoplysninger vil ikke blive overflyttet til andre parter end Leverandøren selv, de valgte samarbejdspartner og i forbindelse med levering. 

Kunden kan til enhver tid kontakte Leverandøren og få indsigt i Kundens egne persondata, som er Leverandøren opbevarer, samt bede om at få dem slettet eller rettet.

Se EU-regler her: Læs mere 

 

KLAGEMULIGHEDER

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@vandret.eu