OM OS

Fra skoleprojektet til virksomhed.
VANDRET

I Danmark har vi noget af det bedste postevand i verden, og vi mener at det bør udnyttes bedre.

Ejer af Vandret - Alex Christensen til Finders Keepers

Hvordan startede det?

I 2017 da Alex gik på designskole i København, undrede han sig over at halvdelen af hans medstuderende havde vand i engangsflasker i stedet for genbrugelige vandflasker, kopper eller glas; selvom de fleste havde en miljøbevist og vegansk livsstil.

Derfor gik han i gang med at undersøge hvad der skabte denne tendens. Her fandt han hurtigt ud af at den runde formgivning, en traditionel vandflaske har, er meget upraktisk i tasken. Med denne opdagelse blev den dansk designet Vandret vandflaske skabt.

"At købe vand på engangsflasker, er som at købe sand i Sahara"

Ejer af Vandret - Alex Christensen

Fra skoleprojekt til fritidsjob

Firmaet blev etableret i september 2017, med henblik på at skabe et alternativ til engangsflaskerne. Det var vigtigt for at give et alternativ som både er tidsløst, brugervenligt og giver mere end det tager. Fokuspunkterne var at skabe en flaske der var optimal at have med sig i tasken, hensigtsmæssig for sundheden - både for kroppen og naturen, samtidig med at have et flot og ergonomisk design. 

Langsomt men sikkert steg både opmærksomheden og salget af flaskerne, så der blev hurtigt brug for mere likviditet til at bestille flasker hjem, mere tid til at håndtere logistik og ikke mindst mere tid til at servicere kunders forespørgsler om tryk på flaskerne, gravering osv. pengepungen - tvært imod.

Det er ret vildt at postevand er 900 gange bedre for miljøet

og i gennemsnit 500 gange billigere end vand på engangsflasker.

Ejer af Vandret - Alex Christensen
Nye partnere til Vandret
FLERE KRÆFTER
Nye partnere

I August 2020 investerede Henrik Høyer og Peter Mortensen i Vandret

Det nye team!

I August 2020 investerede Henrik Høyer og Peter Mortensen i Vandret, da de kunne se gode muligheder for at udbrede budskabet endnu mere. Budskabet om dumheden i at bruge tonsvis af plastik helt uden grund, bare man generelt selv tager ansvar og bruger det kildevand som også kommer ud af vores egne vandhaner. 

Alex der var en af grundlæggerne af Vandret IVS er fokuseret på produktudvikling og design, mens Peter er fantastisk til udvikling af relationer og til at se muligheder på både Vandrets og kundernes vegne. Henrik er den mere allround- forretningsudviklingstype der tager sig af kontrakter, aftaler, forhandlinger og er stand-in på andre områder når det er nødvendigt.

​Vandret er hele tiden i forandring og udvikler derfor løbende nye tiltag der gør det nemmere at bruge sit eget kildevand fra vandhanen, fremfor at købe det dyrt ”på tanken”.

Vi håber rigtig mange også vælger sit eget kildevand fra vandhanen, gerne med en Vandret flaske, men også gerne med andre. Det handler om budskabet og handlingen i hverdagen.