OM OS

Fra skoleprojektet til virksomhed.
VANDRET

I Danmark har vi noget af det bedste postevand i verden, og vi mener at det bør udnyttes bedre.

Vand er en resource vi har alle steder i Danmark. Det er helt fantastisk, men samtidig undervurderet. Vi har vel alle prøvet en dag hvor der var slukket for vandet. Her opdager man virkelig hvor nemt, og hvor tit man "bare" åbner for vandhanen. Derfor er det også super vigtigt at udnytte vores rene og bæredygtige postevand. Det er både billigere og bedre for kroppen at tilvælge postevand end vand på engangsflasker.

Ejer af Vandret - Alex Christensen

Hvordan startede rejsen?

I 2017 da Alex gik på designskole i København, undrede han sig over at halvdelen af hans medstuderende havde vand i engangsflasker i stedet for genbrugelige vandflasker, kopper eller glas; selvom de fleste havde en miljøbevist og vegansk livsstil.

Derfor gik Alex i gang med at undersøge hvad der skabte denne tendens. Her fandt han hurtigt ud af at den runde formgivning, en traditionel vandflaske har, er meget upraktisk i tasken. Med denne opdagelse blev den dansk designet Vandret vandflaske skabt.

Siden hen er der efterfølgende kommet flere produkter til. Det nyeste produkt er Vandret covert som både beskytter og isolere Vandret vandflaskerne.

SE COVERET HER

"At købe vand på engangsflasker, er som at købe sand i Sahara"

Ejer af Vandret - Alex Christensen

Fra travlt, til rigtig travlt!

Firmaet blev etableret i september 2017, med henblik på at skabe et alternativ til engangsflaskerne. Det var vigtigt for os at give et alternativ som både er tidsløst i designet, brugervenligt og giver mere end det tager. Fokuspunkterne var at skabe en flaske der var optimal at have med sig i tasken, hensigtsmæssig for sundheden - både for kroppen og naturen, samtidig med at have et flot og ergonomisk design. 

Langsomt men sikkert steg både opmærksomheden og salget af flaskerne, så der blev hurtigt brug for flere hænder til at klare alle opgaverne. I dag ligger vi Vandret for at kunne følge med, med privat ordre, og virkosomhedsordre. Vi oplever en stigende bestilling af Vandret flasker med logotryk. Dette undre os ikke da flaskerne tiltrækker en del opmærksomhed.

Vi har en vision om at blive det første valg af vandflaske til hverdagen. Derfor har vi også lidt vej endnu, men vi håber du vil med os på rejsen og hjælpe verden mod mere engangsplastik.

SE VORES PRODUKTER HER

Det er ret vildt at postevand er 900 gange bedre for miljøet

og i gennemsnit 500 gange billigere end vand på engangsflasker.

Ejer af Vandret - Alex Christensen
VANDRET PÅ TRUSTPILOT
HVAD SIGER VORES KUNDER