SPØRGSMÅL, SVAR OG ANBEFALINGER

Her kan du finde svar på de mest spurgte spørgsmål. Har du andre spørgsmål er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Skriv til os via knappen nederst på siden.

Du kan også blive klogere omkring postevand ved at læse 17 facts om postevand: BLIV KLOGERE HER 💦

Vandret er lavet af SAN plastik som er 100% BPA- og PVC fri, samt fri for ftalater. Der kan forekomme en lille bismag af plastik ved første opfyldning, da det er helt ny plast.  Dog kan du være sikker på, at denne smag ikke kommer af materialet der afgiver plast til vandet.  Alligevel anbefaler vi, at man skyller flasken grundigt med varmt vand før brug første gang.

Vandret kan vaskes i varmt/kogende vand med sæbe, eller kommes i opvaskemaskinen.​Vi anbefaler at du vasker din Vandret ugentligt, hvis den er i brug hver dag. Vask den med varmt vand og sæbe, ryst den grundigt og hæld det ud - gentag et par gange. 

 Ønsker du en mere effektiv rengøring af vandflasken, anbefaler vi at du bruger en frisk citron som presses ned i vandflasken, herefter tilsættes lidt salt og varmt vand. Ryst det helle og lad blandingen ligge på hver flad side i min. 5 min og herefter lad den stå op i min. 5 min. 

Efter 15 min. er din Vandret helt ren som ny.

​Du bør altid skylle din flaske efter med koldt vand efter rengøring.

Ja! Vi anbefaler at flasken max. fyldes 2/3 - dette forhindrer skader på vandflasken.

Dette er præcis som med isterninger. Det er kalk samt mineraler og er helt ufarligt.  Det er en normal process der adskiller partikler i postevandet. Det opstår når postevand bliver frosset udefra og ind. Dette presser kalk og mineraler sammen ind mod midten. Når vandet optør, er kalk og mineraler tungere end vandet og derfor ender i bunden som større partikler. 

​Hvis dette gerne vil undgåes, anbefaler vi at koge vandet inden nedfrysning. 

Her koges kalk samt mineraler ud af vandet.

Ja, vandflasken må gerne komme i opvaskemaskinen. 

Det er dog ikke den mest optimale rengøringsmetode for denne vandflaske. Vi henviser til spørgsmål 2 hvor vores anbefalinger til vask af vandflasken er beskrevet.

Nej desværre. Flaskerne kan ikke tåle at være under tryk.

Vi anbefaler derfor at man ikke hælder væsker med indhold af kuldioxid i flaskerne. Det kan føre til at flasken bliver beskadiget. Desuden anbefaler vi at man kun anvender vand i en Vandret vandflaske.

​Vandret bliver produceret i samarbjede med vores producent i Shenzhen. Produktet er SGS certificeret - det vil sige, at vores produkt er godkendt til kontakt med fødevarer. Desuden er Vandret testet fri for BPA, PVC og ftalater. Yderligere har vi testresultater fra en dansk fødevarekontakt kontrol virksomhed som sikre os at vores produkter lever op til vores høje standarder. Alle produkter bliver kvalitetsgodkendt inden den når kunden, skulle der alligevel være noget vi har overset, bedes du kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe.

​Designet for Vandret vandflasker er designbeskyttet i både Danmark og EU. Vi ønsker at sælge det bedst mulige produkt til jer. Derfor har vi selvfølgelig designbeskyttelse på vores Vandret vandflasker og samtidig har vi meget fokus på at plastikken vi laver vores vandflasker af er 100% gode for dig og din krop. Derfor har vi både test fra danmark og vores samarbejdspartner som producere vores produkter for os.

I Danmark levere vi med DAO og GLS. Ofte sender vi med DAO og leverer Dirkte til døren hvis det er muligt. Bor du uden for Danmarks grænser, levere vi med GLS og andre fragt samarbejdspartnere. 

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter ordren er modtaget.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@vandret.eu, hvor kvittering skal vedlægges. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, ved ibrugtagelse.

Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet yderligere, end beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Har du flere spørgsmål?

Hvis de overnævnte svar og anbefalinger ikke var det du ledte efter, er du altid velkommen til at kontakte os på mail:

Stil et spørgsmål