B2B - TRYK OG GRAVERING

SKIL DIG UD!

Sæt dit eget præg på Vandret og skil dig ud i mængden. Vandret vandflasker får meget opmærksomhed, og din virksomhed kan udnytte dette til at skabe stærk markedsføring af jeres brand.

Et canvas af muligheder

Vandret vandflasker er flade og derfor er der mulighed for at være kreativ på et stort område. Der kan trykkes eller graveres på alle flade planer af Vandret vandflaskerne. Kun fantasien sætter grænser!

Tryk eller gravering

Vi kan lave lige det du ønsker. Er du til den flotte nedtonet gravering som har en sublimt look og nænsomt kan mærkes med fingrene på flasken eller skal dit statement/logo stå knivskarpt og tydeligt så alle kan se det?

Hvorfor så speciel?

Vi tager den klassiske runde vandflaske op til revurdering og tænker innovativt. Dette har resulteret i den flade Vandret form som er designet til nemt at komme ned i tasken og samtidig ergonomisk at holde om og bære i hånden.

Vandret er perfekt i tasker og meget praktisk at have med på farten, på den måde kan der altid transpoteres postevand og indkøb af engangsplastikflasker kan undgåes. 

Den flade formgivning giver også Vandret mulighed for at blive stablet og minimere derved pladsen i blandt andet køleskabet. 

Tryk den af!

Vandret vandflasker kan graveres og trykkes med lige præcis dit logo eller ønskede illustration/tekst. Fordi Vandret vandflasker er flade kan der graveres og trykkes på stort set hele vandflasken og på begge sider. Vi kan trykke i lige den farve du ønsker. En Vandret vandflaske er lavet af SAN plastik der resultere i at den tåler kogende vand så den kan renses ordenligt, samtidig kan den komme i fryseren og bruges som fryselement. Derudover kan de selvfølgelig også komme i opvaskeren. 

Vi kan lave minimumsordre på 50 stk. med tryk eller gravering. Derudover laver vi induviduelle priser på ordre over 100 stk.

Vi glæder os til at arbejde samme med dig.

Hvad siger kunderne?

Vi er forelsket I vores nye firma vandflasker fra Vandret. Designet og følelsen i din hånd er helt rigtig, og den passer perfekt i din taske uden at tage for meget plads.

Generous - Anja Berglund

Flasken er simpelthen så praktisk og samtidig et godt signal at sende, så vi er stolte af at lade den følge med i relationen til vores kunder.

DELUX Denmark - Peter Rietz

Hvordan skal jeres
Vandret se ud?

Få tilsendt priser for tryk/gravering

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.